Waarom Regio Duurzaam

Regio Duurzaam zorgt voor een eenvoudige overgang naar zonne-energie

  • Advies op maat voor kleine en grote projecten
  • Inzicht in uw eigen energieopbrengst en de besparing
  • 10 jaar garantie op uw eigen stroomproductie
  • Zowel regionaal als landelijk actief
  • Zo flexibel als u zelf wenst

Advies op maat
Wij doen er alles aan om de overstap naar zonnestroom zo makkelijk mogelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken, maar wel met advies op maat op een moment dat u goed uitkomt. Wij staan volledig voor u klaar. Wij bieden een totaalpakket zonder bijkomende kosten en tegen de laagste prijs. Wij regelen alles van A tot Z voor u en bieden service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.

Inzicht
Met het opwekken van zonnestroom bent u goed en groen bezig. Wij zorgen ervoor dat u dankzij een eenvoudige monitoring op ieder gewenst moment inzicht hebt in uw opgewekte energie. Altijd handig! Zo bent u altijd op de hoogte van de prestaties van uw systeem.

Wij zorgen altijd voor optimale service en oplossingen

Garantie
Op al onze producten zit minimaal 10 jaar garantie. Binnen deze tijd zorgen wij altijd voor optimale service en oplossingen. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw besparing. Daarnaast gebruiken wij altijd de nieuwste en meest innovatieve materialen, waardoor we gegarandeerd een hoge kwaliteit installeren.

Actief
Onze focus ligt op de Achterhoek, wij willen van deze regio de groenste van Nederland maken. Maar wij kijken wel over de grenzen heen en verzorgen projecten in het hele land. Wij werken samen met landelijk opererende bouwbedrijven en installateurs om zo door heel Nederland service te kunnen bieden.

Flexibel
Wij denken altijd met onze klanten mee en gaan graag in op hun wensen. Samen zetten we een mooi project neer, dat geheel aansluit op iedere unieke klant. Moet iets snel of langzaam, schuin of plat, op het dak of in een veld, overal hebben wij de perfecte oplossing voor!