Over ons

Over Regio Duurzaam
Regio Duurzaam is opgericht door een groepje echte Achterhoekse ondernemers die een gezamenlijke passie voor duurzaamheid hebben. Jarenlang was er bij ons, net zoals bij veel mensen, de gedachte om over te gaan op groene energie.
Het idee om een bijdrage te leveren aan het milieu en de energietransitie waren de basis om ons verder te gaan verdiepen in het verduurzamingstraject. Alleen bij ieder gesprek, iedere offerte en ieder advies dat wij kregen bleef de vraag hangen: ‘dit moet toch een stuk goedkoper kunnen?’.

En ja, dat kan dus. Een heel stuk goedkoper zelfs!
Omdat ondernemersbloed toch kruipt waar het niet gaan kan, zijn we zelf op onderzoek uitgegaan, fabrikanten direct gaan benaderen om op die manier tussenpersonen/schakels, met de daarbij behorende extra marges, proberen weg te halen. Het resultaat hiervan is dat wij nu een prachtig totaalproduct kunnen aanbieden tegen de scherpste prijs.
Een Nederlands A-merk zonnepaneel tegen een budgetprijs.

 

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel

 

Onze kracht
Wij laten zien dat duurzame energie echt niet duur hoeft te zijn. Regio Duurzaam heeft alle tussenhandelaren uitgeschakeld en daardoor is er sprake van directe lijnen met alle fabrikanten. Hierdoor zijn we in staat om een totaalpakket aan te bieden van A-merkproducten voor een budgetprijs. Geen onduidelijke rekenmethodes, hoge marges of dure installatie maar gewoon een transparant en hoogwaardig product tegen de laagst mogelijke prijs.
Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen iedere klant van A tot Z helpen en begeleiden in het verduurzamingstraject en daar sluit onze Achterhoekse no-nonsensementaliteit erg goed bij aan.

Onze visie
Een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland en ervoor zorgen dat zonne-energie voor iedereen toegankelijk wordt.

Onze missie
Met passie en energie zorgen dat de Achterhoek de groenste regio van Nederland wordt.

Onze kernwaarden
Transparant, eerlijk en een no-nonsensementaliteit combineren met liefde en passie voor duurzaamheid.